Blog

Gylden te

en rigdom af smag og liv

Åhh, at sidde i brisen på Darjeeling Cafe på Varkala Cliff og nyde et glas rygende varm te, mens delfinerne springer legende op og ned i det arabiske hav, der strækker sig smukt lige nedenfor klippen.

Gylden te

Gurkemeje giver denne sundhedsbombe af en te, den gule farve. Der er et væld af eksotiske krydderier i denne smukke te. Den smager herligt, varmer, virker beroligende og er glimrende at drikke lige inden sengetid.

Gylden te
Gylden te – nyt billede kommer

Masala chai

den ægte vare

Varkala er byen, hvor jeg tog min 200 hour yogateacher training. Det var vanvittig hårdt. Mest fordi mine hofter, haser, sener, bindevæv, bøjere og strækkere ikke er lange og smidige. Det gjorde ondt at sidde på gulvet i meditationsstilling i timevis – og det gjorde mega ondt at sove i verdens hårdeste seng.

Men det var også et fantastisk eventyr. De venlige mennesker, de mange 1000 hinduistiske guder, maden, bilernes dytten, køernes muhen og elefaternes brølen. Påfuglen og desmerdyret, der kom forbi hver dag for at se, om der skulle være en slange at fange til frokost. Varmen, solen, duftene og maden. Krydderierne, frugterne, farverne, saften og kraften, men ikke mindst…

Masala chai

Nyt billede kommer snart

Ingefær & gurkemeje

rødder der rocker, river og gør glad

Ingefær og gurkemeje and turmeric originate from Asia and are used in Asian cuisine, adding a fragrant flavour to dishes….

Ingefær og gurkemeje er blevet brugt til at behandle hoste, forkølelse, fordøjelsesbesvær, ledsmerter…

  • Ingefær: is reported to be useful in relieving nausea and vomiting related to pregnancy. NOTE:  …
  • Gurkemeje: there is little reliable scientific

Anti-inflamatorisk rock og rod

Ingefær og gurkemeje anti-inflamatorisk
aand ingefær og gurkemeje

Lær yoga i Indien

Kerala, God’s own country

Don’t try, do! yndede min storsmilende indiske yogalærer at sige til mig.

Min yogafilosofilærer bibragte mig en meget vigtige leveregel, som på engelsk lyder “Don’t loose your smile over peanuts!”

Disse to læresætninger alene, var hele rejsen værd – at jeg så fik uendeligt meget mere med hjem, er kun en bonus.

Ånd ind ånd ud

Ganesh